2016-09-02 Headlight International besökte Fastighetskvinnan 2016

Den 1:a september 2016, hade Marie Bucht, partner på Headlight International, möjlighet att ta del av seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan är ett seminarium med fokus på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige. Det är i stora delar ett affärsseminarium, men lyfter också fram mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de flesta av talarna är kvinnor. Manliga talare medverkar bara i de punkter som handlar om jämställdhet och mångfald. Blir du nyfiken och vill veta mer om Fastighetskvinnan, klicka här.

Seminariet avslutades med prisutdelning för utmärkelsen ”Årets Unga Fastighetskvinna 2016”. Vi passar på att gratulera vinnaren – Sima Ghaemi, Skanska Fastigheter – till utmärkelsen.

Maries kommentar efter seminariet:
– Det var ett riktigt bra arrangemang med intressant program! Väldigt inspirerande att få träffa så många kompetenta kvinnor från fastighetsbranschen vid ett och samma tillfälle. Tack till arrangörerna Fastighetssverige och Lokalnytt, alla talare och deltagare för en bra seminariedag!