INTERNATIONELLT

AESC – Association of Executive Search Consultants
Headlight International rekommenderar att du som har internationella karriärsambitioner på senior nivå registrerar dig hos www.BlueSteps.com, en kandidatdatabas som drivs av AESC.
När du registrerat dig hos BlueSteps.com kommer din meritförteckning att kunna upptäckas av fler än 6,000 medarbetare inom de ledande executive searchfirmor världen över som valts in som medlemmar i AESC. För mer information tryck på någon av de två länkarna ovan.
Headlight International är medlemmar i AESC.

TINZON GROUP
Headlight International är medlemmar i och del av Tinzon Group som är en växande internationell allians av självständigt ägda Executive Search-företag. Firmorna inom Tinzon Group  präglas av samma värderingar och arbetsmetodik som Headlight International. Vår strävan att hålla en kundnära och hög professionalism i vårt arbete förenar oss. Genom detta samarbete har vi nu möjlighet att hjälpa våra kunder i sammanhang där det krävs en internationell utblick och samarbete över gränser.

Headlight International no longer has a presence on the French/Spanish market, but our previous partners are still in business and can be reached on www.elsinoresearch.com