MEDARBETARE

HEADLIGHT INTERNATIONAL består idag av 4 partners samt administrativ personal.
Våra konsulter har alla gedigen chefsrekryteringserfarenhet från en rad olika branscher. Vi har olika specialområden, vilket gör att vi kan erbjuda en bredd som täcker de flesta industrier och funktioner.

Om du önskar skicka oss din meritförteckning, ber vi dig ta en direktkontakt med en av våra partners. Titta på respektive konsults profil via länken till höger, för att finna den för dig mest relevanta kontaktpersonen. Det går också bra att skicka till info@headlightinternational.com.

HEADLIGHT INTERNATIONAL är medlemmar i AESC – Association of Executive Search Consultants. Vi rekommenderar att du som har internationella karriärsambitioner på senior nivå även registrerar dig hos www.BlueSteps.com, en kandidatdatabas som drivs av AESC.

När du registrerat dig hos BlueSteps.com kommer din meritförteckning att kunna upptäckas av fler än 6,000 medarbetare inom de ledande executive searchfirmor världen över som valts in som medlemmar i AESC. För mer information tryck på någon av de två länkarna ovan.

MAGNUS LING 
SENIOR ADVISOR
Magnus Ling är Senior Advisor till Headlight International sedan november 2020. Magnus har en lång erfarenhet från operativa positioner i ett flertal bolag där han varit ytterst ansvarig för HR-frågor och sedermera VD. De senaste tio åren har han varit VD och Generalsekreterare för Svenska Turistföreningen STF, och dessförinnan var han VD för Industri- och Kemigruppen inom Svenskt Näringsliv. Magnus har tidigare varit Personaldirektör för Astra Zeneca, SAS, samt Statoil. Magnus, som i grunden har en Master i Internationell Ekonomi, sitter även i styrelserna för bl a AB Göta Kanalbolaget, Perimed AB, Swedish Lapland Visitors Board och Geztio AB.

Telefon: +46 (0)738 30 77 67
E-post: magnus.ling@headlightinternational.com
LinkedIn

PATRIK ELFWING 
PARTNER
Patrik Elfwing är nybliven partner till Headlight International AB. Patrik kommer med över 20 års erfarenhet i ledande befattningar från olika branscher, bl a Läkemedelsindustrin, Sport & Outdoor, IT och Retail. Han tar med sig en gedigen erfarenhet av VD-rollen från såväl Private Equity ägda bolag som större internationella koncerner. Patrik har en MBA från Lunds universitet och sitter idag i styrelsen för Svenska Orienteringsförbundet.

Telefon: +46 (0)703 10 65 10
E-post: patrik.elfwing@headlightinternational.com
LinkedIn

PETER GULLSTRÖM
FOUNDING PARTNER
Peter Gullström grundade Headlight International AB under hösten 2000. Peter har arbetat med chefsrekrytering sedan 1991 på firmor som Korn/Ferry International och Nicholson International.

Peter har arbetat med rekrytering av ledningsgruppsbefattningar inom alla branscher, men mestadels inom konsumentvaror, IT samt inom den tillverkande industrin.
Peter är civilekonom från Stockholms universitet.

Telefon: +46 (0) 708 88 44 34
E-post: peter.gullstrom@headlightinternational.com
LinkedIn

PERNILLA SIEWERTZ
PARTNER
Pernilla Siewertz är Partner till Headlight International AB från och med september 2020 och utgår från bolagets Göteborgskontor. Pernilla har en lång erfarenhet från operativa positioner i ett flertal bolag där hon varit ytterst ansvarig för HR-frågor och medlem i bolagens ledningsgrupper. Erfarenheten täcker både snabbväxande bolag som Aditro, som på några få år gick från under 200 till över 5.000 medarbetare, börsbolag som MQ och Essity, samt dynamiska entreprenörsdrivna bolag under Stampen Media Partners paraply. En stor del av yrkeslivet har ägnats åt rekrytering, organisationsutveckling samt att vara stöd till styrelser, VD och ledningsgrupp i bland annat organisationsfrågor. Pernilla har utöver en masterexamen i psykologi även en Executive MBA från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Telefon: +46 (0)72 716 60 67
E-post: pernilla.siewertz@headlightinternational.com
LinkedIn

TITTI BILLE LUNDGREN
PARTNER
Titti Bille Lundgren är från och med början av 2020 Partner till Headlight International AB och utgår från bolagets Göteborgskontor. Titti har arbetat med chefs- och styrelserekrytering för klienter i flera sektorer sedan 2013. Med en bakgrund inom marknadsföring och försäljning har Titti även drivit egna företag inom organisationsutveckling och stöd till ledare och ledningsgrupper på både privata som börsnoterade bolag. Titti tar med sig gedigna erfarenheter tillsammans med utbildningar och kunskap inom bland annat beteendevetenskap, verktyg och metoder för ledare, ledningsgrupper och styrelser.

Telefon: +46 (0)735 40 56 88
E-post: tbl@headlightinternational.com
LinkedIn

HELENA WRANGHULT
HEAD OF ADMINISTRATION
Helena Wranghult har en lång och gedigen erfarenhet som sekreterare och administratör.

Helena har tidigare bland annat arbetat inom Axel Johnsonkoncernen och Alfred Berg Fondkommission.
Helena anslöt sig till Headlight International under år 2005.

Telefon: +46 (0)708 88 44 35
E-post: helena.wranghult@headlightinternational.com
LinkedIn