2017-06-29 Vi växer!

Till hösten förstärker vi vårt team och välkomnar två nya partners, Thomas Doyon och Petra Reich. Thomas kommer närmast från rollen som nordisk försäljnings- och marknadsdirektör på Selecta men har spenderat huvuddelen av sin karriär på olika chefsbefattningar inom IT och Telekom. Petra har mer än 17 års erfarenhet inom chefsrekrytering och kommer närmast från en skandinavisk firma inom executive search. Petra har arbetat med klienter inom de flesta branscher, men med störst fokus på Professional Services, FinTech, Media och FMCG.

Vi är mycket glada över att få både Thomas och Petra ombord och önskar dem varmt välkomna!

Headlight International arbetar med executive search och tillsätter chefer på ledningsgruppsnivå, samt styrelseledamöter, till såväl stora koncerner som mindre tillväxtföretag. I mer än 16 år har vårt hantverksorienterade arbetssätt, där en partner hanterar varje samtal med kandidater och tipsgivare, varit ett uppskattat alternativ till mer volymorienterade rekryteringsföretag.

Thomas Doyon anslöt sig till Headlight International i augusti 2017, efter att senast ha arbetat som nordisk försäljnings- och marknadsdirektör på Selecta.

Förutom sin senaste period på Selecta har Thomas arbetat 20 år som ledare inom Telekom och IT-branschen främst med frågor kring hur intäkter kan ökas och hur nya kunder/marknader kan vinnas. Thomas har arbetat på såväl stora som medelstora företag inom B2B, i roller som VD och försäljningsdirektör.

Thomas är civilekonom från Lunds Universitet och har även en Executive MBA examen på Handelshögskolan i Stockholm.

Petra Reich anslöt sig till Headlight i augusti 2017 och har mer än 17 års erfarenhet av branschen, senast som Partner i en skandinavisk executive searchfirma. Hon var tidigare del av Michaël Berglund Search Group, där hon drev en boutique-firma inom executive search och ledarskap. Dessförinnan arbetade Petra som bl a affärsområdeschef i ledningen på Inhouse People Management.

Petra har arbetat med executive search på ledningsgrupps-, VD- och styrelsenivå inom de flesta branscher men med störst fokus på Professional Services, FinTech, Media och FMCG. Kunderna har varit såväl publika som privata bolag och uppdragen har i huvudsak bedrivits på nordisk basis, men även internationellt.

Petra innehar en Masters of Law (LL.M) från Stockholms Universitet och har tidigare arbetat som jurist i fem år. Petra har studerat och arbetat i UK, USA, Österrike, och Israel.