MEDARBETARE

HEADLIGHT INTERNATIONAL består idag av 3 partners samt administrativ personal.
Våra konsulter har alla gedigen chefsrekryteringserfarenhet från en rad olika branscher. Vi har olika specialområden, vilket gör att vi kan erbjuda en bredd som täcker de flesta industrier och funktioner.

Om du önskar skicka oss din meritförteckning, ber vi dig ta en direktkontakt med en av våra partners. Titta på respektive konsults profil via länken till höger, för att finna den för dig mest relevanta kontaktpersonen. Det går också bra att skicka till info@headlightinternational.com.

HEADLIGHT INTERNATIONAL är medlemmar i AESC – Association of Executive Search Consultants. Vi rekommenderar att du som har internationella karriärsambitioner på senior nivå även registrerar dig hos www.BlueSteps.com, en kandidatdatabas som drivs av AESC.

När du registrerat dig hos BlueSteps.com kommer din meritförteckning att kunna upptäckas av fler än 6,000 medarbetare inom de ledande executive searchfirmor världen över som valts in som medlemmar i AESC. För mer information tryck på någon av de två länkarna ovan.

CLAES HEURLIN
PARTNER
Claes Heurlin anslöt sig till Headlight International i januari 2015, efter att ha arbetat som managementkonsult i egen regi med olika modeföretag i Europa, Kina och Ryssland.

Claes linjechefskarriär har varit inom mode och detaljhandeln där han arbetat på bl a H&M och RNB Retail and Brands, med i huvudsak sortiment, inköp, logistik och affärsutveckling. Claes arbetar i första hand med uppdrag relaterat till handel och konsumentprodukter.
Claes är civilekonom från Lunds universitet och har förutom Sverige bott och arbetat i Kina.

Telefon: +46 (0)704 91 64 32
E-post: claes.heurlin@headlightinternational.com
LinkedIn

PETER GULLSTRÖM
FOUNDING PARTNER
Peter Gullström grundade Headlight International AB under hösten 2000. Peter har arbetat med chefsrekrytering sedan 1991 på firmor som Korn/Ferry International och Nicholson International.

Peter har arbetat med rekrytering av ledningsgruppsbefattningar inom alla branscher, men mestadels inom konsumentvaror, IT samt inom den tillverkande industrin.
Peter är civilekonom från Stockholms universitet.

Telefon: +46 (0) 708 88 44 34
E-post: peter.gullstrom@headlightinternational.com
LinkedIn

PETRA REICH
PARTNER
Petra Reich anslöt sig till Headlight i augusti 2017 och har mer än 17 års erfarenhet av branschen, senast som Partner i en skandinavisk executive searchfirma. Hon var tidigare del av Michaël Berglund Search Group, där hon drev en boutique-firma inom executive search och ledarskap. Dessförinnan arbetade Petra som bl a affärsområdeschef i ledningen på Inhouse People Management. Petra har arbetat med executive search på ledningsgrupps-, VD- och styrelsenivå inom de flesta branscher men med störst fokus på Professional Services, FinTech, Media och FMCG.
Petra innehar en Masters of Law (LL.M) från Stockholms universitet och har tidigare arbetat som jurist i fem år. Petra är certifierad i psykometriska tester såsom OPQ, Myers-Briggs m fl.

Telefon: +46 (0)703 12 66 33
E-post: petra.reich@headlightinternational.com
LinkedIn

HELENA WRANGHULT
HEAD OF ADMINISTRATION
Helena Wranghult har en lång och gedigen erfarenhet som sekreterare och administratör.

Helena har tidigare bland annat arbetat inom Axel Johnsonkoncernen och Alfred Berg Fondkommission.
Helena anslöt sig till Headlight International under år 2005.

Telefon: +46 (0)708 88 44 35
E-post: helena.wranghult@headlightinternational.com
LinkedIn