MEDARBETARE

HEADLIGHT INTERNATIONAL består idag av 6 partners samt administrativ personal.
Våra konsulter har alla gedigen chefsrekryteringserfarenhet från en rad olika branscher. Vi har olika specialområden, vilket gör att vi kan erbjuda en bredd som täcker de flesta industrier och funktioner.

Om du önskar skicka oss din meritförteckning, ber vi dig ta en direktkontakt med en av våra partners. Titta på respektive konsults profil via länken till höger, för att finna den för dig mest relevanta kontaktpersonen. Det går också bra att skicka till info@headlightinternational.com.

HEADLIGHT INTERNATIONAL är medlemmar i AESC – Association of Executive Search Consultants. Vi rekommenderar att du som har internationella karriärsambitioner på senior nivå även registrerar dig hos www.BlueSteps.com, en kandidatdatabas som drivs av AESC.

När du registrerat dig hos BlueSteps.com kommer din meritförteckning att kunna upptäckas av fler än 6,000 medarbetare inom de ledande executive searchfirmor världen över som valts in som medlemmar i AESC. För mer information tryck på någon av de två länkarna ovan.

ANNIKA FERM ORMOS
PARTNER
Annika Ferm Ormos anslöt sig till Headlight International i januari 2014, efter att senast ha arbetat som Kommunikationsdirektör på Svenska Spel.

Annika har 20 års erfarenhet av svenska och internationella ledarroller inom hela kommunikationsområdet. Hon har erfarenhet ifrån såväl produkter och tjänster, som arbete med och i konsumentorienterade företag och business to business miljöer.

Innan Svenska Spel verkade Annika i kommunikationschefsroller inom bl.a Carlsberg, Cision, OMX, Tradimus, Q-Med och DHL.
Annika har en examen från IHM Business School.

Telefon: +46 (0)708 19 92 91
E-post: annika.ferm.ormos@headlightinternational.com
LinkedIn

CLAES HEURLIN
PARTNER
Claes Heurlin anslöt sig till Headlight International i januari 2015, efter att ha arbetat som managementkonsult i egen regi med olika modeföretag i Europa, Kina och Ryssland.

Claes linjechefskarriär har varit inom mode och detaljhandeln där han arbetat länge på H&M och sedan inom bl.a. Retail and Brands, med i huvudsak sortiment, inköp, logistik och organisatoriska frågor. Claes arbetar i första hand med uppdrag relaterat till handel och konsumentprodukter.
Claes är civilekonom från Lunds universitet och har förutom Sverige bott och arbetat i Kina.

Telefon: +46 (0)704 91 64 32
E-post: claes.heurlin@headlightinternational.com
LinkedIn

MICHAEL ÖSTERVALL
PARTNER
Michael Östervall anslöt sig till Headlight International 2011. Han kommer närmast innan dess ifrån den internationella searchfirman Odgers Berndtson, där han arbetat sedan 1999, som konsult, partner och delägare.

Michael har bred erfarenhet från styrelse- och ledningsgruppsrekrytering, samt från management assessment. Han har under sina år arbetat i de flesta branscher, men under senare tid haft fokus på TMT-segmentet, Retail & FMCG, E-commerce, Professional Services, och tillverkande industri. Dessförinnan har Michael en bakgrund ifrån konsult- och utbildningsbranschen och arbetade då med framförallt kompetensutveckling, samt grupp- och ledarutveckling.
Michael är civilekonom från Uppsala universitet.

Telefon: +46 (0)709 10 39 75
E-post: michael.ostervall@headlightinternational.com
LinkedIn

PETER GULLSTRÖM
FOUNDING PARTNER
Peter Gullström grundade Headlight International AB under hösten 2000. Peter har arbetat med chefsrekrytering sedan 1991 på firmor som Korn/Ferry International och Nicholson International.

Peter har arbetat med rekrytering av ledningsgruppsbefattningar inom alla branscher, men mestadels inom konsumentvaror, IT samt inom den tillverkande industrin.
Peter är civilekonom från Stockholms universitet.

Telefon: +46 (0) 708 88 44 34
E-post: peter.gullstrom@headlightinternational.com
LinkedIn

PETRA REICH
PARTNER
Petra Reich anslöt sig till Headlight i augusti 2017 och har mer än 17 års erfarenhet av branschen, senast som Partner i en skandinavisk executive searchfirma. Hon var tidigare del av Michaël Berglund Search Group, där hon drev en boutique-firma inom executive search och ledarskap. Dessförinnan arbetade Petra som bl a affärsområdeschef i ledningen på Inhouse People Management. Petra har arbetat med executive search på ledningsgrupps-, VD- och styrelsenivå inom de flesta branscher men med störst fokus på Professional Services, FinTech, Media och FMCG.
Petra innehar en Masters of Law (LL.M) från Stockholms universitet och har tidigare arbetat som jurist i fem år. Petra är certifierad i psykometriska tester såsom OPQ, Myers-Briggs m fl.

Telefon: +46 (0)703 12 66 33
E-post: petra.reich@headlightinternational.com
LinkedIn

THOMAS DOYON
PARTNER
Thomas Doyon anslöt sig till Headlight International i augusti 2017, efter att senast ha arbetat som nordisk försäljnings- och marknadsdirektör på Selecta. Förutom sin senaste period på Selecta har Thomas arbetat 20 år som ledare inom Telekom och IT-branschen främst med frågor kring hur intäkter kan ökas och hur nya kunder/marknader kan vinnas. Thomas har arbetat på såväl stora som medelstora företag inom B2B, i roller som VD och försäljningsdirektör.
Thomas är civilekonom från Lunds universitet och har även en Executive MBA examen på Handelshögskolan i Stockholm.

Telefon: +46 (0)733 67 19 38
E-post: thomas.doyon@headlightinternational.com
LinkedIn

HELENA WRANGHULT
HEAD OF ADMINISTRATION
Helena Wranghult har en lång och gedigen erfarenhet som sekreterare och administratör.

Helena har tidigare bland annat arbetat inom Axel Johnsonkoncernen och Alfred Berg Fondkommission.
Helena anslöt sig till Headlight International under år 2005.

Telefon: +46 (0)708 88 44 35
E-post: helena.wranghult@headlightinternational.com
LinkedIn

EVA NYSTEDT
BACK OFFICE RESEARCHER
Eva Nystedt anslöt sig till Headlight International under 2014 efter att senast ha jobbat som researcher på Proximo Rekrytering.

Eva har dessförinnan jobbat med kvalitets- och verksamhetsutveckling sedan 1993 i olika chefs- och specialistroller på bl a Teracom, Sony Ericsson, Allgon Systems och Pharmacia. Förutom ledarskapet, har Eva främst arbetat med förbättrings- och förändringsarbete samt leverantörsrevisioner.
Eva har genomgått Ledarskapsutbildning via IFL, Black Belt-utbildning, Kvalitetschefsutbildning samt projektledarutbildningar.

Telefon: +46 (0)705 50 51 62
E-post: eva.nystedt@headlightinternational.com
LinkedIn